Järjestelmät

Asiantuntijamme hallitsevat useamman eri taloushallinnon järjestelmän. Tärkeintä on, että yrityksesi käytössä on juuri teidän tarpeisiinne sopiva järjestelmä. Autamme sinua:

  • Järjestelmien valinnassa: Eri järjestelmien hinnoittelumallit eroavat toisistaan, mikä voi vaikuttaa merkittävästi järjestelmäkustannuksiin.
  • Käyttöönotossa: Saat käytännön tukea ja ohjeita järjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon, varmistaen sujuvan siirtymän ja tehokkuuden alusta alkaen.
  • Päivittäisessä käytössä: Jatkuvaa tukea ja neuvontaa, jotta voit hyödyntää järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti päivittäisessä toiminnassasi.

TalousFocusin asiantuntijat tukevat sinua löytämään optimaalisen taloushallinnon järjestelmän, joka vastaa yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin. Palvelumme sisältävät:

  • Valinta-apu: Neuvomme sinua valitsemaan kustannustehokkaan järjestelmän.
  • Käyttöönotto ja Tuki: Tarjoamme ohjeistusta järjestelmän käyttöönottoon ja päivittäiseen käyttöön.
  • Demo ja Kustannuslaskenta: Esittelemme eri järjestelmiä ja autamme laskemaan niiden kokonaiskustannukset.

Erityisesti edustamme seuraavia taloushallinnon järjestelmiä, mutta meillä on pitkä käytännön kokemus usean asiakkaan kanssa myös muun muassa Adminetistä, Lemonsoftista ja Epicorista.

Järjestelmät
Fennoa

Fennoa on aidosti helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu kotimainen taloushallinnon järjestelmä. Fennoan avulla säästät aikaa ja hermoja. Sinä voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja päivittäiseen pyörittämiseen.

Lue lisää
Procountor

Procountor Taloushallinto on kattava, reaaliaikainen taloushallinto-ohjelmisto, joka on helppo yhdistää muihin ohjelmistoihin. Se sisältää kaiken tarvittavan talouden hallintaan ja kirjanpitoon.

Lue lisää
Netvisor

Netvisorin avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta. Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

Lue lisää