Fennoa

Fennoa on aidosti helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu, kotimainen taloushallinnon järjestelmä. Fennoan avulla säästät aikaa ja hermoja. Sinä voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja päivittäiseen pyörittämiseen.

Pysyt ajantasalla koko ajan, sillä talousluvut ovat käytössässi reaaliaikaisesti. Fennoassa kaikki kirjanpito ja taloushallinnon tiedot ovat yhdessä paikassa sähköisesti, joten pääset eroon lippulapuista ja paperikasoista. Fennoa on myös täysin kotimainen toimija.

  • Plussat: Usein arvostettu käyttäjäystävällisyydestään ja intuitiivisesta suunnittelustaan. Soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoten ominaisuuksia kuten sähköisen laskutuksen, kirjanpidon ja taloudellisen raportoinnin.
  • Huomioitavaa: Saattaa puuttua joitakin ominaisuuksia, joita suuremmat yritykset tai monimutkaisempia kirjanpitotarpeita omaavat yritykset saattavat tarvita.

Soveltuu parhaiten sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja intuitiivista järjestelmää perustason kirjanpitoon ja laskutukseen. Fennoa on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ja suoraviivaisen ratkaisun ilman monimutkaisia toimintoja.

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat ainutlaatuisia, joten on tärkeää arvioida kunkin järjestelmän ominaisuudet suhteessa yrityksen erityistarpeisiin. Esimerkiksi järjestelmän integroitavuus muihin käytössä oleviin järjestelmiin, helppokäyttöisyys, kustannustehokkuus ja asiakastuki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka tulee ottaa huomioon valintaa tehdessä.

Yhdessä löydämme varmasti sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan taloushallinnon jäjestelmän.

"Fennoan toiminnot ovat mielestäni loogisesti asemoitu. En tarvinnut kovin monen minuutin käyttökoulutusta, että pystyin käyttämään Fennoaa omatoimisesti."

Mikko Ryynänen, toimitusjohtaja, RokApp Oy

Fennoa.fi

Kysy lisää Fennoasta asiantuntijoiltamme

Fennoa