Referenssit

Uskomme yritysten kykyyn kasvaa parhaimpaan potentiaaliinsa liiketoiminnan huolellisen suunnittelun, perinpohjaisen kirjanpidon sekä mahdollisuuksiin tarttumisen avulla. TalousFocus on tilitoimisto niille yrittäjille ja yrityksille, jotka kaipaavat osallistuvaa, liiketoimintaa tukevaa otetta.

Nämä yritykset ovat luottaneet kirjanpitonsa TalousFocuksen huomaan. Myös sinun yrityksesi voi olla yksi heistä.

Referenssit
Joen Optiikka Oy

"TalousFocuksen kanssa yhteistyöstä yrittäjälle hyötyä on, että heitä on helppo lähestyä ja saada tarvittaessa kiinni sekä asiat hoituvat ripeästi. Myös paikallisuus ja yrittäjävetoisuus on plussaa eli yhteistyö on mutkatonta. Myös se on tärkeää, että sekä kirjanpidon että palkanlaskennan osaajat ovat samasta toimistosta ja heidän välinen tiedonkulku on hyvää."

Petri Mutanen, toimitusjohtaja, Joen Optiikka Oy

Lue lisää
Jokiväri

"Yhteistyö TalousFocuksen kanssa on ollut monipuolista ja joustavaa. Sieltä ollaan aina nopeasti tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymykseen kuin kysymykseen. Hommat hoituvat sovitusti ja aikataulussa."

Maiju Asikainen, talouspäällikkö, Jokiväri Oy

Lue lisää
Talotekniikkapalvelu Tekpro Oy

"Yhteistyö TalousFocuksen ja yrittäjä Kristiina Volotisen kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja apuun sekä tukeen yrittämisen eri vaiheissa. Kristiinan kokemus on ollut suureksi avuksi haastavissa vaiheissa ja avun voimalla on saatu ratkaistua vaikeita asioita."

Jukka-Pekka Kärki, toimitusjohtaja, Talotekniikkapalvelu Tekpro Oy

Lue lisää
RokApp Oy

"TalousFocukselta saamme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua nopeasti. Käyttämämme taloushallintojärjestelmä on selaimessa toimiva Fennoa. Se on helppokäyttöinen ja automatisoitu."

Mikko Ryynänen, toimitusjohtaja, RokApp Oy

 

Lue lisää
Kumipörssi

”TalousFocus on sopivan kokoinen, nopea ja ketterä tilitoimisto, jolta saamme kaiken meille oleellisen palvelun”

Tommi Lappalainen, yrittäjä/toimitusjohtaja, Kumipörssi Oy

Lue lisää
AM-Koneistus Oy

"Yhteistyö TalousFocuksen kanssa on kuin kumppanuus, jossa molempien menestys on yhteinen tavoite."

Arto Hynninen, toimitusjohtaja ja yrittäjä, AM-koneistys Oy

Lue lisää