Tilitoimisto & Kirjanpito Joensuussa ja lähialueilla

Poikkeamme perinteisestä tilitoimistosta haastamalla asiakasta kohti menestyvää liiketoimintaa, sekä tarjoamalla yhteistyöverkostomme palvelut asiakkaan päätöksenteon tueksi. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palkanlaskennan ja taloushallinnon palvelut energisellä ammattitaidolla.

Tilitoimisto & Kirjanpito Joensuussa ja lähialueilla

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Kirjanpidon järjestäminen on yrityksen tai yhteisön lakisääteinen velvollisuus. Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi tuotamme tärkeää tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. TalousFocuksen tehtävä on taata kirjanpidon ajantasaisuus sekä tuottaa arvokasta dataa, jota yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee.

Kirjanpitopalvelut

Kirjanpitopalveluihimme kuuluvat

  • kuukausikirjanpito ja oma-aloitteiset veroilmoitukset

  • kuukausikirjanpidon ja johdon raportointi

  • veroneuvonta ja ennakkoverojen seuranta

  • tilinpäätös ja veroilmoitus

  • konsernitilinpäätös

Sähköinen taloushallinto

Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntijoita. Käytössämme ovat sähköisen taloushallinnon laadukkaat työkalut, kuten Procountor, Netvisor ja Lemonsoft. Digitaalisuus säästää aikaasi ja tehostaa taloushallintoa – se tekee yrityksen talouden hallinnoinnista helppoa ja sujuvaa.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut siirtymään sähköiseen taloushallintoon, autamme mielellämme siirtymävaiheen suunnittelussa.

Palkanlaskentapalvelut

Palkanlaskenta on yksi tärkeimpiä työnantajan lakisääteisistä velvoitteista. Kun ulkoistat palkanlaskentasi meille, takeena ovat virheettömyys sekä palkanlaskennan huolellinen hallinnointi.

Palkanlaskentapalveluihimme kuuluvat

  • palkanlaskenta, maksatus ja raportointi

  • työsuhdeneuvonta

  • lomapalkkojen laskenta

  • matkalaskut

  • viranomaisilmoitukset

Laskutus ja myyntireskontra

TalousFocus huolehtii myyntilaskutuksesta toivomallasi tavalla: voit jättää myyntilaskutuksen meidän hoidettavaksemme tai toteuttaa myyntilaskutuksen itse tarjoamamme palvelun kautta.

Tekemäsi tapahtumat tallentuvat sekä myyntireskontraan että kirjanpitoon.
Myyntilaskut voit toimittaa eteenpäin sähköisesti tai tulostaa ne perinteisesti paperille. Seuraamme tarvittaessa myyntireskontraa puolestasi.

Ostoreskontra ja maksupalvelut

Sähköisen ostolaskutuspalvelun avulla hoidamme tehokkaasti yrityksesi ostolaskujen vastaanoton, kierrätyksen ja maksamisen. Kun ulkoistat ostoreskontrasi meille, sinulle jää enemmän aikaa oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Haastamme menestykseen

Tukea päätöksentekoon

Verkostomme käytössäsi

Luotettava tilitoimisto Joensuu, ja lähialueet!