Kumipörssi

Kumipörssi Oy on teknisten kumi- ja muovituotteiden sekä kunnossapidon tarvikkeiden tukku- ja vähittäiskaupan yritys. Vuodesta 1987 lähtien Kumipörssi on tarjonnut laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, kuten CNC-leikkauksesta kuljetukseen, monipuolisille asiakaskunnilleen teollisuudesta kotitalouksiin.

Haasteet ja Tavoitteet
Kumipörssi Oy halusi vaihtaa aiemmasta isosta tilitoimistosta pois, koska haluttiin pienemmän tilitoimiston henkilökohtaisempaa ja nopeampaa palvelua. Tavoitteenaan oli löytää kumppani, joka kykenisi tarjoamaan nopeaa ja suoraa palvelua ilman turhaa odottelua.

Kumipörssi Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Tommi Lappalainen korostaa, että yrittäjänä toimimisen dynamiikassa on välttämätöntä saada ripeitä vastauksia taloushallinnon kysymyksiin, jotta päivittäinen liiketoiminta sujuu tehokkaasti ja sujuvasti. Tarvittiin tilitoimisto, joka ymmärtäisi heidän ainutlaatuiset tarpeensa ja tarjoaisi räätälöityä palvelua, joka edistäisi heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä.

Ratkaisut
TalousFocus valittiin sopivimmaksi vaihtoehdoksi lähialueen tilitoimistoista. Tarjotessaan nopeaa ja suoraa palvelua sekä tarjoten tunnetusti hyvä ammattitaidon, TalousFocus vastasi Kumipörssi Oy:n tarpeisiin. Yhteistyö käsittää peruskirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi talousneuvontaa ja konsultaatiota.

Tulokset ja Hyödyt
TalousFocuksen palveluiden avulla Kumipörssi Oy on saavuttanut nopeampaa ja tehokkaampaa päätöksentekoa talousasioissa. Yrittäjänä Tommi Lappalainen on arvostanut kykyä saada pikaisia vastauksia ja henkilökohtaista palvelua, mikä on parantanut ja sujuvoittanut heidän päivittäistä liiketoimintaansa taloushallinnon saralla.

Kumipörssi Oy:n kokemus TalousFocuksen kanssa on osoitus siitä, kuinka sopivan kokoisen tilitoimiston henkilökohtainen ja nopea palvelu voi tehostaa yrityksen toimintaa. Jos kaipaatte samankaltaista palvelukokemusta, ota yhteyttä TalousFocukseen ja koe ero itse.

Kumipörssi